Brein PiekFijn

Beeldend leren, Hersentraining
 

Trainingen


Neuro- Biofeedback

Door Neuro- en Biofeedbacktraining worden de hersenen en het lichaam weer in balans gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van positieve feedback waardoor het functioneren op onderbewust niveau zal verbeteren. Dit heeft ook positieve gevolgen voor het bewuste niveau.

 Biofeedback wordt gebruikt voor volwassenen en kinderen die problemen hebben met hartritme, ademhaling of spieren. Door te trainen kunnen ook deze problemen verholpen worden.

Lees meer: Hersentraining.


Beeldend leren

Voor beelddenkers kan de leerstof afgepast op de cliënt beeldend aangeboden worden. Er wordt zodanig gecoacht dat de studie hierna zelfstandig kan worden voortgezet. Er is gezorgd dat er dan veel meer rust en orde is in het hoofd van de beelddenker. De aangeleerde methode is dan bruikbaar in het dagelijks functioneren. Soms kan de combinatie met Neurofeedback een meerwaarde zijn.
De methode is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Indien het kinderen betreft krijgen ouders tips over hoe ze om kunnen gaan met de beelddenker, zodat ze dit thuis op hun kind kunnen toepassen. Belangrijk is dat er begrip is voor hoe het er aan toe gaat in het hoofd van de beelddenker.

Lees meer: Voor wie? - Beelddenkers.

Lees meer: Beeldend leren.


Bijles

Tevens geef ik bijles aan leerlingen van het basisonderwijs en middelbaar onderwijs.

Lees meer: Bijles


 
E-mailen
Bellen