Brein PiekFijn

Beeldend leren, Hersentraining
 

Tarieven


Neuro- en Biofeedback

Kennismakingsgesprek Neuro- en Biofeedback: Gratis

Bij Brein PiekFijn is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Als je meer wil weten over Neuro- en Biofeedback of het voor u of uw kind iets kan betekenen, hoeveel het kost en als je mij wil leren kennen, dan is een kennismakingsgesprek een goed idee.


Intake met QEEG-meting Neuro- en Biofeedback: Tarief € 160,-

Bij de intake gaan we dieper op je klachten in. We bespreken de details en voeren een QEEG meting uit. De intake zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. Wanneer je naar huis gaat werk ik de analysegegevens uit en stel ik een behandelplan op. Dit behandelplan wordt de week daarop met u besproken.

Behandeling Neuro- en Biofeedback: Tarief € 52,50

Het tarief is inclusief mijn voorbereidingstijd en de behandeling in de praktijk. De losse behandelingen duren ongeveer 30 minuten.

Tussenmeting QEEG of eindmeting QEEG: Tarief € 120,-

Tussendoor wordt indien nodig in overleg met jou een QEEG-meting gedaan, waarbij de vooruitgang in hersenactiviteit en klachten besproken worden. Hieruit volgt een verder behandeladvies. Aan het eind van het trainingstraject kan nog een QEEG-meting worden gedaan, waarbij de hele behandeling wordt geëvalueerd. Deze metingen worden in een uur consult uitgevoerd. Het behandelplan en de evaluatie van de gegevens worden bij de volgende afspraak besproken.


Afspraak annuleren

Bij ziekte of verhindering kan de afspraak geannuleerd worden. U kunt tot tenminste 48 uur van tevoren, telefonisch, per app of per e-mail kosteloos annuleren.Beeldend leren, Bijles, Huiswerkbegeleiding

Kennismakingsgesprek Beeldend leren en Bijles: Gratis

Bij Brein PiekFijn is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Als je meer wil weten over Beeldend leren en Bijles of het voor u of uw kind iets kan betekenen, hoeveel het kost en als je mij wil leren kennen, dan is een kennismakingsgesprek een goed idee.


Sessie Beeldend leren of Bijles € 35,- / € 66,-

In overleg wordt afgesproken of de sessies een half uur of een uur gaan duren per keer. Een half uur kost € 35,- en een uur € 66,-. Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd en lesmateriaal. Indien het wenselijk is dat de resultaten worden besproken met de leerkracht welke uitgebreider zijn dan een overdracht, dan wordt hier hetzelfde tarief voor gerekend.


Afspraak annuleren 

Bij ziekte of verhindering kan de afspraak geannuleerd worden. U kunt tot tenminste 48 uur van tevoren, telefonisch, per app of per e-mail kosteloos annuleren.

 
E-mailen
Bellen