Brein PiekFijn

Beeldend leren, Hersentraining
 

Tarieven


Vergoeding

Stichting inzet voor zorg

Brein PiekFijn is aangesloten bij Stichting inzet voor zorg. Deze stichting is aangesloten bij de gemeente. Voor kinderen is er op deze manier een mogelijkheid om via de jeugdprofessional in aanmerking te komen voor vergoeding .
Neuro- en Biofeedback

Kennismakingsgesprek Neuro- en Biofeedback: Gratis

Bij Brein PiekFijn is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Als je meer wil weten over Neuro- en Biofeedback of het voor u of uw kind iets kan betekenen, hoeveel het kost en als je mij wil leren kennen, dan is een kennismakingsgesprek een goed idee.


Intake met QEEG-meting Neuro- en Biofeedback: Tarief € 100,-

Dit houdt in dat we je klachten bespreken, QEEG meting doen, daaruit volgt een analyse en een behandeladvies. De duur voor u is ongeveer een uur.


Behandeling Neuro- en Biofeedback: Tarief € 45,-

De behandeling duurt voor u ongeveer een half uur.


Tussenmeting QEEG of eindmeting QEEG: Tarief € 90,-

Tussendoor wordt indien nodig een QEEG-meting gedaan, waarbij de vooruitgang in hersenactiviteit en klachten besproken worden. Hieruit volgt een verder behandeladvies. Aan het eind van het trainingstraject wordt nog een QEEG-meting gedaan, waarbij de hele behandeling wordt geëvalueerd.  Deze metingen duren voor u beiden ongeveer 1 uur.


Afspraak annuleren zonder kosten

Bij ziekte of verhindering kan de afspraak geannuleerd worden. U dient dit tenminste 24 uur van tevoren, telefonisch, per app of per e-mail te doen. Afspraken die niet of te laat worden geannuleerd worden in rekening gebracht.
Beeldend leren, Bijles, Huiswerkbegeleiding

Kennismakingsgesprek Beeldend leren en Bijles: Gratis

Bij Brein PiekFijn is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Als je meer wil weten over Beeldend leren en Bijles of het voor u of uw kind iets kan betekenen, hoeveel het kost en als je mij wil leren kennen, dan is een kennismakingsgesprek een goed idee.


Sessie Beeldend leren of Bijles € 30,- / € 60,-

In overleg wordt afgesproken of de sessies een half uur of een uur gaan duren per keer. Een half uur kost € 30,- en een uur € 60,-. Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd, lesmateriaal en gesprekken die eventueel nodig zijn met de leerkracht van uw kind.


Huiswerkbegeleiding €10,-        

Brein PiekFijn geeft nu ook huiswerkbegeleiding. Dit houdt in dat uw kind voor € 10,-  het schoolwerk bij Brein PiekFijn mag maken. Het is wel de bedoeling dat het kind zelfstandig werkt natuurlijk zal ik bij een vraag wel hulp bieden, maar voor leerproblemen is er bijles of beeldend leren. Brein PiekFijn controleert of het huiswerk gemaakt is, uw kind mag naar huis als het klaar is. Het werk wordt niet nagekeken, maar er wordt wel gekeken of het werk serieus gemaakt is.


Afspraak annuleren zonder kosten

Bij ziekte of verhindering kan de afspraak geannuleerd worden. U dient dit tenminste 24 uur van tevoren, telefonisch, per app of per e-mail te doen. Afspraken die niet of te laat worden geannuleerd worden in rekening gebracht.


 
E-mailen
Bellen